Business in Carré The perfect venue for your event

Uw evenement in Carré

Alles begint met een professioneel en klantvriendelijk team: geen losse krachten, maar een goed geoliede equipe die u met raad en daad bijstaat. Voor de schermen zorgen zij voor de stijl en uitstraling waarnaar u op zoek bent. Achter de schermen zorgen ze voor een optimale coördinatie van alle praktische posten.

Voor elke groep, voor elk evenement heeft Carré de geschikte zaal. Productlanceringen, bedrijfs- of personeelsfeesten, modeshows, lifestyle events, comedy shows, presentaties, seminaries, congressen, recepties, diners, walking dinners, teambuildings,… De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

Bovendien beschikken alle zalen over state of the art faciliteiten. U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar afzonderlijke leveranciers van licht en geluid, DJ’s, technische ondersteuning, aangepast meubilair of decoratie. Carré heeft alles in huis wat u nodig heeft om van uw event een succes te maken. Onze huiscateraar Van Wonterghem Catering en ons aanbod van kwalitatieve dranken maken het geheel af.

Kort gezegd: wanneer u Carré afhuurt voor uw evenement, kiest u voor de beste faciliteiten, een complete service en een optimale ondersteuning.

IN HET KORT

Unieke ligging tussen Brussel & Antwerpen

Feest– en receptieruimtes van 73 m2 tot 765 m2

650 parkeerplaatsen voor uw genodigden

Professionele licht– en geluidsinstallatie
(Top class in Benelux)

Personaliseerbare LED-schermen

Aangenaam terras van 167 m²

Professionele, gespecialiseerde en klantvriendelijke medewerkers

Meer dan 25 jaar ervaring en know how

Zalen & compartimenten

Carré biedt u een geschikte zaal voor elke groep. Door de verschillende compartimenten binnen het gebouw is de organisatie van events voor groepen tot 1.900 personen mogelijk. Deze compartimenten kunnen in functie van uw evenement worden gekozen en geprivatiseerd.

Beschikbare compartimenten:

Mainhall Beneden

Het benedenverdiep van de grote zaal is 419 m² groot en biedt talrijke mogelijkheden. Het gebouw beschikt over een aangename inkom om uw genodigden te ontvangen, met sanitair, vestiaire, design bars, tafels,…

Mainhall Boven

Het bovenverdiep van de grote zaal is 271,7 m² groot. Dit balkon rondom de centrale dansvloer biedt de mogelijkheid om meer genodigden te ontvangen en te laten meegenieten van het gebeuren in de grote zaal.

Carré VIP

Tevens boven gelegen, een aangename aparte receptieruimte van 73 m² groot met een eigen design bar en aparte toegang tot het terras.

Terras

Het is toegankelijk via de bovenverdieping en is 167 m² groot. Ideaal voor events tijdens de warme maanden!

Wanneer u Carré afhuurt voor uw evenement, is dit steeds inclusief gebruik van de technische faciliteiten, professionele begeleiding, gratis parking en parkingwachters.

Het is perfect mogelijk om per intentie een compartiment te gebruiken. Zo kan er bijvoorbeeld een presentatie gehouden worden met een theateropstelling voor het podium in combinatie met een walking dinner op het bovenverdiep.

Totale capaciteit 1850 standing / 410 seating / 260 dining

Faciliteiten

Showtime!

Een professionele DJ, artiest of band als special act op uw evenement garandeert dat uw genodigden de avond niet snel vergeten. In functie van uw evenement, uw genodigden en uw muzikale voorkeur selecteert Carré voor u de perfecte DJ of act.

Dit gaat van Belgische top dj’s en muzikanten zoals Regi, Sakso of Wout tot interactieve muziekbands zoals ‘Cookies & Cream’of ‘Funky Domino’, Ook voor animatie, dance acts of presentatoren kan worden gezorgd.

Techniek van de bovenste plank

De professionele licht- en geluidsinstallatie die u in Carré aantreft, en die standaard inbegrepen is in de zaalhuur, behoort tot de absolute top. Onze gespecialiseerde techniekers zorgen voor de perfecte begeleiding en opvolging.

Uw productvoorstelling, aankondiging, presentatie, feest, modeshow,… verloopt bijgevolg in optimale technische omstandigheden! Voor wie alles uit de kast wil halen kunnen bijkomende technische ondersteuning en special effects voorzien worden.

Kwaliteitsvolle catering en dranken

Uw evenement verdient catering van een zeker culinair niveau. Met onze huiscateraar hebben we die kwaliteit in huis: uitstekende cateringformules en piekfijne service. En ook hier wordt maatwerk geleverd, naargelang uw wensen en uw budget. Receptie, walking dinner, buffet of gastronomisch diner: alles is mogelijk.

Met toewijding en kennis van zaken verzorgt Van Wonterghem Catering het eten, de drankjes en de bediening van uw evenement.

Over drank gesproken: Carré voorziet aangepaste drankenformules voor uw evenement en garandeert u dranken van topkwaliteit. Onze ervaren en professionele kelners zorgen ervoor dat uw genodigden in optimale omstandigheden kunnen genieten.

Extra diensten

Tegen een forfaitair bedrag per persoon, kan u uw genodigden gratis gebruik van het sanitair en vestaire aanbieden.

Security wordt steeds voorzien in functie van het aantal genodigden. Een minimum is steeds verplicht.

Onze hostessen kunnen uw gasten onthalen en uw evenement begeleiden.

Het is mogelijk om een presentatie met dataprojectie te organiseren.

Het is mogelijk om feestelijke effecten toe te voegen aan uw evenement. Carré beschikt over een professioneel CO2- en confetti-systeem.

Heeft u specifieke vragen, vraag ernaar!

Advertising

Wat uw boodschap ook is, bij Carré bereikt u een doelpubliek waar alle marketeers van dromen: jong, dynamisch, koopkrachtig en receptief voor originele reclameboodschappen. Met een Facebook pagina met meer dan 100.000 actieve volgers, of een database met geverifieerde en actieve e-mail adressen bereiken wij al uw toekomstige klanten.

Het aanbod van advertentiemogelijkheden is groot: de grote LED-Wall van Carré aan de A12, uw spot op de LCD-schermen in de club, een sampling, Facebook posts, gerichte mailing ...

Kortom, voor elke boodschap die u wenst te communiceren vindt u bij ons vast en zeker het meest geschikte medium. Wij kunnen per avond een gedetailleerd verslag bezorgen van het aantal bezoekers, de verdeling mannen/vrouwen, leeftijd en de provincie waarvan ze afkomstig zijn.